Öppet Hus

Idag var det öppet hus i skolan. Jag gick dit en halvtimme tidigare och träffade min franskagrupp för att sälja crêpes, baguetter och chokladtårta till vår resa till Paris om 2 långa år. Så då fixade vi lite stuff och sen gick vi in i klassrummet och tittade på en film vi har gjort den senaste veckan, den var lite pinsam. Sen gick vi ut och sålde, dom gick åt som smör! Jag trodde inte vi skulle bli så populära. 2 gick iväg och köpte en till baguette och hallon för det tog slut så snabbt!
Vi sålde slut på allt och summan blev nästan 1500 kr!
Nu ska jag äta en liten bit tårta mamma köpte till mig!
Ciao!

Tävling hos nickys.se

Nu kan du vinna Depends nya magnet och holografiska nagellack!



Gå bara in på Nicoles grymma blogg så hittar du det!

För att komma till Depends hemsida, tryck på bilden. För att komma till Nicoles blogg, tryck på meningen över!

Long time

Long time no seen.
Jag har mycket att göra denna vecka och då orkar jag inte med en till sak. I Lördags var jag hos Stina och tittade på Eurovision och träffade en jättesöt hundvalp (9 veckor) som hette Maja. Grattis Lorren, kul att ha ESC i Sverige nästa år. Och så gjorde vi en musikvideo, men den är lite privat så den får ni icke se! Och i söndags hade jag dansuppvisning, det var skojigt, men skojjigare blir det på Lördag!
Sen har jag gått i skolan, här är veckans planer!
  • Tisdag: PLUGGA! Franskafika (redan haft)
  • Onsdag: Franskaprov, utvecklingssamtal, Gitarr "uppvisning"
  • Torsdag: Öppet hus (sälja crêpes)
  • Fredag: LEDIIIG!! 2 studenter
  • Lördag: Golfträning, dansshow nr 2
  • Söndag: Kanske golf

Hjälp Caty.nu

Ni vet Caty som bloggar på caty.nu, om inte, gå in på hennes blogg, man blir så glad av den!
Jag hjälper iallafall henne att vinna en tävling, och om man gör det kan man själv vinna lite fina priser, så hjälp henne!
Man ska nämligen sprida hennes videos, jag tycker hon gör bra videos för ALLA och senaste videomatathonet har varit tema musik, så vi börjar med 2 musik videos!


Här är hon med Keela, Hofh och Kandylandy

Hur man bakar pizzabullar!

Vad hon har i hennes väska!


Hur man uttalar hennes bloggnamn (man får även se hennes URGULLIGA hund jag är helt kär i!


En låt hon har skrivit

Och sist men inte minst, om tävlingen jag är med i nu!


För fler grymma videos, gå in HÄÄÄRRR!

Läxa

Nu håller jag på med läxa, bokrecension på engelska, jag skriver om Gossip Girl 1 som jag har läst ett kapitel av, då är det svårt, men jag har läst den på svenska, så helt omöjligt är det inte.
Idag har jag varit trött, somnade efter gitarren, så jag ska nog lägga mig tidigt idag!

Nu: Tillbaka till läxan och spotify (Million bucks började precis :D Låttips! Jättebra!)

Both of us!

Älskar denna låt! Den blir bättre ju mer man lyssnar på den ♥










HAHA! jag bara skoja!

Taco och GG

Nu har jag precis ätit middag, taco, och innan det tittat på tv, Gossip Girl. Och snart ska jag se på mästarnas mästare och äta tårtrester från i fredags.
Glöm inte att tävla i helgens blogg, scrolla ner lite bara.
Har tänkt på en sak, and u not gonna like it. Berättar mer senare.

Frissan

Idag har jag gjort nåt jag inte har gjort på 8 (!) månader, men jag klippte inte mycket, ungefär 2 cm tror jag, och på luggen blev det sne klippning så jag blev jättenöjd! Sen åkte vi till golfklubben och jag slog mitt bästa slag någonsin på järnfemman. Resultat blir det nog på söndag, för imorrn är det busy hela dagen, ska spendera ungefär 5 timmar på golfklubben sen ska vi på middag.

Helgens blogg!


Gjort design till:

Nu har jag gjort en design till en tjej som driver skvallerbloggen: Skvallerstjärnan
En blogg jag tittar in på ibland och jag tycker den är jättebra faktiskt!
Just nu gör jag dom gratis, men hon behövde en till sin nya blogg och jag var sugen på att göra en. Jag är inte klar bara framsidan typ.
Grunden är gjord av Adaras.se men jag har gjort resten. Och hon var så snäll att jag fick välja en person som skulle vara med i headern, men kunde inte bestämma mig av två, då blev det båda!
Jag tror jag ska göra om den för det blev lite misslyckat på vissa ställen men, gå in och titta på den vettja!

Det tog kanske 3 dagar och jag gör gärna en till dig med, bara att kommentera!

SNEAK PEAK!

bilden är en länk

Scones

Imorse gjorde jag scones till frukost för jag var sugen på det. Dom blev jättegoda, skulle ta bild men hann inte innan jag åt upp dom!
Idag kanske det kommer en liten tävling ni får hålla utkik efter!

Långhelg

Ska bli jätteskönt, inget planerat. Idag grillade vi för första gången iår (elgrill) och det var jättegott. Och nu gör jag absolut ingenting, eller jag kollar lite på youtube.

Ska försöka göra lite roliga inlägg i helgen.

Tandläkaren

Imorse var jag hos tandläkaren.. kul. Nej, inte direkt. Ska dit om en månad igen. Jag måste borsta med en tandkräm på ett ställe där det är lite infekterat, och så kommer jag få typ en knapp på en sne tand (istället för en hel räls)

: )

Sara & Josefiné

Idag har jag varit med Sara och Josefiné. Vi har haft askul och har inte skrattat så mycket sen, ett tag sen...
Vi tittade på gamla videos från typ 5:an, tiden då alla i klassen var vänner och man kunde säga och göra vad man ville utan att tycka att det var pinsam, jag var heelt galen, har jag lärt mig idag.
Och så gjorde vi en egen video som blev, rätt så jättedålig, det enda som var bra var macarenan i slutet (ni fattar nog att det blev rätt galet.

Hemma idag!

Ja, uppdaterar när jag orkar!

Sjuk

I förr går mådde jag inte så bra, men jag gick hela dagen i skolan så jag skulle kunna gå på dansen, men jag tittade bara på, men det var bra för vi lärde oss en sak som är rätt viktig att kunna, en shufflesak alla grupper ska göra i slutet av showen.
Och igår mådde jag ännu sämre, men gick ändå på golfen. Resten av dagen tittade jag på New Year's Eve och Modelljakten (på iPaden) och åt hur mycket onyttigt som helst (bulle, kärleksmums, glass och chips, men det får man när man är sjuk)
Och idag mår jag inte heller så bra, nu ska jag se på ännu mer Modelljakten och kanske ta nåt gott att äta (och skönt för min onda hals) och sen måste jag till centrum.

Gårdagen och idag!

Så igår spelade jag golf och det gick skitdåligt, kan vara för att jag hade matteprov idag och har imorrn! Sen åkte vi förbi McDonalds och åt, för annars skulle vi få äta typ 21. Sen var det iallafall pluggning som stog på spel. Och idag på matteprovet gick det bättre än var jag trodde, lite osäker på 1. Sen var maten slut i skolan och då fick vi glass som kompensation, tack snälla rektor. Och nu är jag hemma och har varit sen 12.40 ungefär, och ikväll ska jag på student middag ni får veta mer om sen!

Veckans planer.



Kul, 2 matteprov. Skönt med inget idag iallafall, ni får veta mer om t.ex. Studentmiddag på onsdag

Vinn solglasögon hos MyShowroom!


Men skynda er, tävlingen avslutas ikväll kl. 23.59
Klicka på bilden för att komma dit!

Igår

Igår var jag på första golfträningen, det var jättekul att träffa Maria igen. Och sen gick jag till dansskolan och hämtade min vattenflaska jag glömde i fredags. Och på kvllen tittade vi på Hur många lingon finns det i världen, det var typ allt jag gjorde igår.
Och nu har jag precis tittat på Gossip Girl som man nu kan se på iPaden om man uppdaterar kanal 5 play appen.

Dagens citat!



Kan du hjälpa mig?

Jag behöver blogg inspiration, vad vill ni att jag ska blogga om? Kommentera!!


Fin bild va?

No Media

Idag hade inte jag någon media för Per, läraren, var sjuk. Så jag slutade 13.45 istället för 15.25, najjs!
Idag har jag gitarr, vilket är kul för jag har övat jättemycket och kan den bra nu! Och sen måste jag skriva, skriva, skriva min och M:s So-uppsats, kuuul! Och så har jag en engelskaläxa som jag ska göra snart.

Liten låt för nöjets skull!

Stan

Nu är jag hemma från en underbar dag med Sara och Mikaela i stan. Vi tittade runt i massor av affärer, hittade mycket snyggt faktiskt! Och när vi kom dit var det asmånga demonstranter. Hittade även en butik jag aldrig varit inne i som hade en jättefin kofta, Manhattan hette den. Vi gick bland annat till TopShop, Mexx, Hollister och Zara. Köpte en randig, fin klänning.
Sen tog vi även en fika på American Cookies och åt cupcake med mjukglass, gott men jag mådde illa efter typ en tugga, så den följde med mig hem (bara cupcaken, inte glassen)! Imorgon är det skola igen, men nästa onsdag har vi halv studiedag, och det är typ 1 månad i klassen utan betyg.


Dagens planer:

* åka till stan med S och M
* gå runt där till några affärer
* ta en fika och snacka
* och något annat, kanske
* pluggaaaa, 4 läxor på en tredagars vecka?
Ses sen då!
Krulltott!